El camino de los libros

El camino de los libros

foto (1)

Dins del marc de celebracions de la jornada de Sant Jordi, el passat 9 d’abril l’alumnat de 1r ESO va rebre la visita de Gerard Espelt i Rosa Samper, editors de literatura juvenil de Random House Mondadori Penguin House per parlar sobre el camí que recorren els llibres des del seu origen com a idea fins a l’arribada a les llibreries.

.

Per què algú decideix escriure? Quin és el punt de partida d’un llibre? La imaginació de l’autor, la demanda de l’editor, l’experiència viscuda? Com l’escriptor s’enfronta a la pàgina en blanc? D’aquestes i d’altres preguntes vam estar discutint plegats  durant la trobada.

Prèviament a l’aula  vam reflexionar sobre el seu propi procés creatiu experimentat durant la narració per al concurs de Sant Jordi.

Quines han sigut les meves sensacions davant el full en blanc? Com m’he sentit? A quines dificultats m’he hagut d’enfrontar? Quins consells m’hauria agradat rebre? Aquestes reflexions van ser el punt de partida de la posada en comú, que va servir per prendre consciència de la complexitat del procés de creació i edició d’un llibre.

.

foto mayara post-it

Share this post